Tack för fyrverkeriet i lördags. Slutfyrverkeriet var mycket fint anpassat till musiken. Vår fotograf fick några häftiga bilder med krevader som blåser åt sidan. Vi har fått mycket positiv respons på hela arrangemanget.- G.
ensv

Personal

IMG_9150 Martin Hildeberg
→ 
martin[at]fyrverkerifabriken.se | 0702-085874
Delägare, pyrotekniker, designer

Martin, en av grundarna till FyrverkeriFabriken, började sin bana i Chalmers Pyrotekniska Förening. Konstnärlig ledare på Fabriken och designer av våra flesta musik- och tävlingsfyrverkerier. Martin ansvarar dessutom för de flesta inköpen av pjäser.

Personal_Maria Maria Ahlgrand
→ 
maria[at]fyrverkerifabriken.se | 0703-452541
Gör allt annat!

Maria har tagit över ansvaret för kontorssysslorna på FyrverkeriFabriken. Hennes röst hörs ofta när du ringer oss och det är hon som ser till att frakter skickas och att löner och räkningar betalas.Maria härstammar från Madrid och försöker ibland lära Martin en smula spanska.

Personal_Susanne Susanne Hansson
→ 
susanne[at]fyrverkerifabriken.se | 0704-531539
Pyrotekniker, designer

Susanne har sysslat med pyroteknik sedan 1995, först inom Chalmers Pyrotekniska Förening och med början 1996 på FyrverkeriFabriken. Susanne ansvarar för stora delar av designen och planeringen av FyrverkeriFabrikens fyrverkeriarrangemang.

Personal_Ingemar Ingemar Persson
→ 
ingemar[at]fyrverkerifabriken.se | 0736-584386
Pyrotekniker, produktionsansvarig

Ingemar har i mer än 10 år varit FyrverkeriFabrikens ”allt-i-allo” med framförallt produktion av fyrverkerier som syssla. Ingemar är också ett välkänt ansikte på skjutplatser världen över och ansvarig för ordning och reda på lagret.

Peter_personal Peter Verhoef
→ 
peter[at]fyrverkerifabriken.se | 0766-261199
Pyrotekniker, ansvarig för inomhuspyro

Peter som kommer från Holland har sysslat med pyroteknik och scenbygge i många år och flyttade 2003 till Sverige. Peter frilansade för oss några år och började som fast anställd i början av 2009. Peter ansvarar bl.a. för Fabrikens scenfyrverkerier.

Personal_Anders Anders Hållinder
Pyrotekniker, projektledare

Anders var med och grundade FyrverkeriFabriken 1994 och var delägare fram till 2013. Anders avled i maj 2014.