Logo
  • GRYMT fyrverkeri igår! Härligt! Det gjorde ni verkligen bra. Det var över förväntningarna. Långt och snyggt. Stjärnhimlen var fantastisk i slutet!

Personal/om oss

Företaget bildades 1994 av de före detta konkurrenterna Martin Hildeberg och Anders Hållinder.

GFF blev snabbt ett företag att räkna med i fyrverkeribranschen och började omedelbart ta många prestigefyllda uppdrag, exempelvis finalen i Eurovision Song contest i Oslo '96 och Höga Kustenbrons invigning '97.

Lokalt i Västsverige blev vi också snabbt dominerande med kunder som GP, Liseberg, Gothia Cup, Fallens Dagar och Göteborgskalaset.

Snart började vi också tävla i fyrverkeri, vilket var mycket lärorikt och utvecklande. Resultaten lät inte vänta på sig. Redan 1996 vann GFF första gången SM i fyrverkeri, den första av många segrar i Sverige och utomlands.

Idag har GFF samlat 24 guldmedaljer och ett antal andra utmärkelser, och är därmed mest välmeriterade på tävlingar i Skandinavien.

Personal

Martin Hildeberg

martin(at)fyrverkerifabriken.se | 0702-085874

ÄGARE / VD, PROJEKT & DESIGN / En av grundarna till FyrverkeriFabriken, började sin bana i Chalmers Pyrotekniska Förening. Konstnärlig ledare på Fabriken och designer av våra flesta musik- och tävlingsfyrverkerier. Martin ansvarar dessutom för de flesta inköpen av pjäser.

Maria Ahlgrand

maria(at)fyrverkerifabriken.se | 0703-452541

ADMINISTRATÖR / Maria har ansvaret för kontorssysslorna på FyrverkeriFabriken. Hennes röst hörs ofta när du ringer oss och det är hon som ser till att frakter skickas och att löner och räkningar betalas.Maria härstammar från Madrid och försöker ibland lära Martin en smula spanska.

Susanne Hansson

susanne(at)fyrverkerifabriken.se | 0704-531539

PROJEKTLEDNING & DESIGN / Susanne har sysslat med pyroteknik sedan 1995, först inom Chalmers Pyrotekniska Förening och med början 1996 på FyrverkeriFabriken. Susanne ansvarar för stora delar av designen och planeringen av FyrverkeriFabrikens fyrverkeriarrangemang.

Ingemar Persson

ingemar(at)fyrverkerifabriken.se | 0736-584386

LAGER & PRODUKTION / Ingemar har i mer än 20 år varit FyrverkeriFabrikens ”allt-i-allo” med framförallt produktion av fyrverkerier som syssla. Ingemar är också ett välkänt ansikte på skjutplatser världen över och ansvarig för ordning och reda på lagret.

Simon Svensson

simon(at)fyrverkerifabriken.se I 0735-882223 |

TEKNISKT ANSVARIG / Simon är civilingenjör och ansvarar för GFFs tekniska system. Han är också en av våra designers och projektledare och ses ofta ute på skjutplatsen.

Anders Hållinder


Anders var med och grundade FyrverkeriFabriken 1994 och var delägare fram till 2013. Anders avled i maj 2014.

Team GFF

Göteborgs FyrverkeriFabrik samarbetar med flera fristående fyrverkeriföretag runt om i landet. De fungerar ofta som våra ombud och skjutare men arrangerar även fyrverkerier helt i egen regi. Du kan även köpa våra pjäser från dem.

 

Våra kvalificerade partners är:
morger
pyrot
fyrverkeridesign