Logo
  • Vill framföra mitt absolut största TACK för ett alldeles fantastiskt fyrverkeri i lördags kväll! Förutom det fina fyrverkeriet blev hjärtat med de två initialerna på ömse sidor mycket uppskattat. Jag kommer absolut att rekommendera er till vänner och bekanta. Marie

Bäst i Sverige, störst i Norden!

Företaget bildades 1994 av de före detta konkurrenterna Martin Hildeberg och Anders Hållinder.

GFF blev snabbt ett företag att räkna med i fyrverkeribranschen och började omedelbart ta många prestigefyllda uppdrag, exempelvis finalen i Eurovision Song contest i Oslo '96 och Höga Kustenbrons invigning '97.

Lokalt i Västsverige blev vi också snabbt dominerande med kunder som GP, Liseberg, Gothia Cup, Fallens Dagar och Göteborgskalaset.

Snart började vi också tävla i fyrverkeri, vilket var mycket lärorikt och utvecklande. Resultaten lät inte vänta på sig. Redan 1996 vann GFF första gången SM i fyrverkeri, den första av många segrar i Sverige och utomlands.

Idag har GFF samlat 24 guldmedaljer och ett antal andra utmärkelser, och är därmed mest välmeriterade på tävlingar i Skandinavien.

Personal

Martin Hildeberg

martin[at]fyrverkerifabriken.se | 0702-085874

Martin, en av grundarna till FyrverkeriFabriken, började sin bana i Chalmers Pyrotekniska Förening. Konstnärlig ledare på Fabriken och designer av våra flesta musik- och tävlingsfyrverkerier. Martin ansvarar dessutom för de flesta inköpen av pjäser.

Maria Ahlgrand

maria[at]fyrverkerifabriken.se | 0703-452541

Maria har tagit över ansvaret för kontorssysslorna på FyrverkeriFabriken. Hennes röst hörs ofta när du ringer oss och det är hon som ser till att frakter skickas och att löner och räkningar betalas.Maria härstammar från Madrid och försöker ibland lära Martin en smula spanska.

Susanne Hansson

susanne[at]fyrverkerifabriken.se | 0704-531539

Susanne har sysslat med pyroteknik sedan 1995, först inom Chalmers Pyrotekniska Förening och med början 1996 på FyrverkeriFabriken. Susanne ansvarar för stora delar av designen och planeringen av FyrverkeriFabrikens fyrverkeriarrangemang.

Ingemar Persson

ingemar[at]fyrverkerifabriken.se | 0736-584386

Ingemar har i mer än 10 år varit FyrverkeriFabrikens ”allt-i-allo” med framförallt produktion av fyrverkerier som syssla. Ingemar är också ett välkänt ansikte på skjutplatser världen över och ansvarig för ordning och reda på lagret.

Peter Verhoef

peter[at]fyrverkerifabriken.se | 0766-261199

Peter som kommer från Holland har sysslat med pyroteknik och scenbygge i många år och flyttade 2003 till Sverige. Peter frilansade för oss några år och började som fast anställd i början av 2009. Peter ansvarar bl.a. för Fabrikens scenfyrverkerier.

Anders Hållinder


Anders var med och grundade FyrverkeriFabriken 1994 och var delägare fram till 2013. Anders avled i maj 2014.

Partners

Team GFF

Göteborgs FyrverkeriFabrik samarbetar med flera fristående fyrverkeriföretag runt om i landet. De fungerar ofta som våra ombud och skjutare men arrangerar även fyrverkerier helt i egen regi. Du kan även köpa våra pjäser från dem.

 

Våra kvalificerade partners är: