Logo
  • GRYMT fyrverkeri igår! Härligt! Det gjorde ni verkligen bra. Det var över förväntningarna. Långt och snyggt. Stjärnhimlen var fantastisk i slutet!

Darin på Gröna Lund

Torsdag den 10 maj hjälpte GFF sina kollegor hos ARCLIGHT at leverera och skjuta pyro, co2 jets och konfetti  till Darins konsert på Gröna Lunds stora scen.

Läs mer

Liseberg 95 år

Den 28 april skjuter vi  ett spektakulär fyrverkeri vid stora scenen klockan 21.30

Läs mer

Da Nang 2018

Den 9 juni skjuter GFF ett stort musikfyrverkeri i Da Nang Vietnam. Gff är med i Da Nangs årliga fyrverkeri tävling. Andra länder som är med är: USA, Italien, Frankrike, Polen, Hong Kong och Portugal.

Läs mer

Facklor till Sofias Änglar

Idag levererade GFF 200 facklor till Sofias Änglar for en ALS-marsch i Göteborg. Sofias Änglar rycker ut och hjälper människor i nöd med tröst, goda idéer och stora hantverkskunskaper. Tittarsiffrorna är ständigt runt en halv miljon per program.  

Läs mer

Disney on Ice Förtrollade Världar

Även i år levererar Göteborgs FyrverkeriFabrik allt pyro till Disney on Ice. Vi har sedan 2008 hjälpt Feld Entertaiment med logistik och tillstånd för deras Disney on Ice förställningar i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Läs mer

Gothia Cup invigt

Invigningsshowen avslutades inför 50000 besökare på Ullevi med ett spektakulärt musikfyrverkeri. När Gothia Cup invigdes i måndags var det enligt traditionen med GFF på plats. Vi bidrog med effekter under de musikaliska akterna och avslutade med ett musikfyrverkeri i världsklass. Musikfyrverkeriet kan beskådas här: http://dai.ly/x5u7x99

Läs mer

Enrique Iglesias Globen Stockholm

Den 3 maj levererade och sköt GFF i uppdrag av ART BG Productions för Enrique Iglesias konsert i Globen. Vi sköt Pyro, CO2 jets och massor med konfetti för hans show.

Läs mer