Logo
  • Det gick jättebra. Både jag och min kund var supernöjda. Hoppas jag får tillfälle att använda er igen. Tack! E.

Våra tjänster

Vi erbjuder alla tänkbara tjänster inom fyrverkeri och special effekter. Bara din fantasi sätter gränser. Som den ledande fyrverker iarrangör i Sverige erbjuder vi kompletta multi media tjänster. Allt för att göra er dag evigt ihågkommen.

Vi skapar ert fyrverkeri med känsla och finess och bjuder på en omtumlande resa i pyroteknikens värld. Oavsett om ni ska fira bröllop, arrangera ett företagsevenemang, vill ha ett storslaget nyårsfirande eller ett alldeles unikt fyrverkeri till musiken av era favoritartister, kan vi skräddarsy en lösning just för er. Fyrverkeri och pyroteknik i alla dess former är vår specialitet.

Vi bidrar till oförglömliga minnen, oavsett om det är utomhus, inomhus, till musik eller mitt på ljusa dagen. Vill du istället ha en lösning utan stjärnor, eldar, dunder och brak, utan att för den sakens skull spara på krutet erbjuder vi också lösningar med fokus på konfetti, serpentiner, flammor, Co2 jets osv.

Läs mer om våra tjänster nedan!

 

Evenemang

n&p eldskrift 2

Bröllopsfyrverkeri
– Ett oförglömligt firande!

Vill du bli rörd till tårar eller skrika av glädje? Vi vet hur man förstärker känslor och gör fyrverkeriet som du vill ha det.

Vad sägs om brudparets namn i en glödande eldskrift, toppat med glittrande fontäner? Bomber som skapar röda hjärtan på natthimlen står också på repertoaren. Vi fixar det du önskar dig!

Musikfyrverkerier, en av våra specialiteter, är mycket passande till bröllop. Vi kan komponera effekter till er favoritlåt, eller skapa ett medley av er favoritartist.

 

draken o eld

Företagsevent
– Jubileum, invigning, konferens...

...och mycket mer. Oavsett om företaget firar jubileum, eller en ny produkt skall lanseras, kan vi hjälpa till att göra dagen minnesvärd.

Vill du ha publiken rörd till tårar, skrikande av glädje eller stå som förtrollade? Vi skapar en föreställning som möter dina önskemål – och upplevelsen stannar kvar länge.

spw målilla besinbomb

Sport & Tifo

Vi erbjuder olika lösningar för arrangemang i samband med sport och TIFO.

Eldar i lagets färger eller pyro koordinerat till musik lyfter alla matcher. En av våra specialitéer är att skjuta i arenamiljö.

Söker man en lösning utan pyroteknik erbjuder vi skjutning av konfetti, serpentiner, Co2 jets eller Aerosol flammor. Vi har även konfettirör som ni kan skjuta själva helt utan polistillstånd.

NY2

Nyår, Påsk och Valborg

Våra fyrverkerier lyser årligen upp natthimlen på en mängd platser runt om i Sverige, framförallt på nyår då städer har gemensamt nyårsfirande. Men även när Valborg firas eller påskbrasan brinner.

Vi anlitas även av den som önskar fira Diwali, Guy Fawke’s day eller 4th of July. Eller varför inte persiska eller kinesiska nyåret? Alla är lika välkomna!

Utomhusfyrverkerier i större skala är vår huvudverksamhet – vi har skjutit åt kommuner och organisationer vid festivaler och olika högtider sedan tidigt 90-tal, med nöjda kunder och publik.

Fyrverkeritjänster

Party

Festfyrverkeri

Göteborgs FyrverkeriFabrik – störst i Norden på festfyrverkeri!

Vår huvudverksamhet är att arrangera festfyrverkerier utomhus. Vi hör till världseliten vilket vi visat på en mängd internationella tävlingar. Till och med 2009 har vi samlat på oss 17 guldmedaljer och flera andra utmärkelser.

Men vi gör inte bara jättefyrverkerier, basen är fortfarande fyrverkerier med anspråkslösa budgetar. Vi har inte glömt hur man gör ett bra och prisvärt fyrverkeri i måttlig storlek!

Ett bra fyrverkeri är pricken över i på , invigningar, jubileer, konferenser och alla slags fester. Vi skräddarsyr upplevelsen anpassat till din plats, dina önskemål och din budget. Vi sköter allt från tillståndsansökan till grovstädning efteråt!

ei pyro 2

Inomhusfyrverkeri
– överraskande & elegant

Ett fyrverkeri inomhus vinner ofta på överraskningsmomentet.

Publiken väntar sig inte att raketer skall börja vina över deras huvuden under middagen eller att en stor eldskrift skall flamma upp över scenen.

Vi gör alla typer av inomhusfyrverkerier – även till musik. Det kan vara allt från en liten markering vid bandklippningen på en invigning till ett fullfjädrat fyrverkeri med solar, raketer, fontäner och allt som hör till.

Gothia Cup Invigning

Musikfyrverkeri – Vår specialitet

Musikfyrverkeri har blivit något av Göteborgs FyrverkeriFabriks specialitet.

Att skapa en magisk upplevelse med fyrverkerier och musik i samklang krävs det ett nära samspel med känslan, tempot och intensiteten hos låtarna. Vi har den rätta kunskapen om musik och redigering för att skapa fantastiska ljudspår. Kombinerat med ett jättelikt sortiment av fyrverkerier kan vi skapa oförglömliga shower!

Musikvalet är upp till dig – kanske något från vår stora repertoar? Ni kan föreslå vilken sång som helst, vi gör det bästa med det vi får. Ofta gör vi egna klipp och medleys på kundens begäran.

Göteborgs Varvet Start skott

Fyrverkeri på dagen – går det?

Många utesluter fyrverkeri vid ett dagarrangemang eftersom ”fyrverkerier inte syns på dagen.”

Det bygger på okunskap – det finns bra dagfyrverkerier. Både bomber, romerska ljus, fyrverkeritårtor med mera, kan användas i dagsljus. Då är effekterna färgad rök, ljusstarka magnesiumstjärnor och inte minst ljudeffekter.

Vi lämnar gärna offert på ett dagsljusfyrverkeri till ditt arrangemang!

 

Special- och konsultuppdrag inom allt som rör fyrverkeri och specialeffekter

Vi kan ta fram pjäser för speciella tillämpningar och skaffa fram all pyro

teknik som världen bjuder. Allt måste dock testas och godkännas för bruk i Sverige.

Vill du ha hjälp med att ordna fyrverkeri utomlands eller kanske att arrangera en fyrverkeritävling? Då är ett samtal till oss ett bra första steg. Vårt internationella kontaktnät underlättar.

Vi fick krut levererat till Ostindiefararen Götheborg i flera hamnar runt om i världen. Inte helt enkelt med denna typ av varor – men vi fixade det!

För utländska band och shower löser vi problem med importtillstånd, lagring och leverans av pjäser. Vi har gjort detta för Disney on Ice, Monster Jam, Marvel Universe Live Enrique Iglesias med flera.

Vi erbjuder också konsultation inom sceneffekter för band och teater. I samarbete med Helsingborgs Stadsteater tog vi fram lämplig pyroteknik för föreställningen Fyrverkerimakarens Dotter, troligen den mest pyrotekniktunga teaterföreställningen i Sverige någonsin.

Scen från teaterpjäsen ”Fyrverkerimakarens dotter”, Helsingborgs Stadsteater. Scenografi: Hansson Sjöberg

Vi har även erfarenhet av specialeffekter för film, stunt och militärhistoriska uppvisningar.